Location: IV. kerület

IV. Rózsa utcában eladásra kínálok egy rendezett lépcsőházban található, fsz-i, eredetileg 2 szobás de 1+1 szoba+ étkezőssé átalakított, erkélyes, világos konyhás panel lakást!

-A lakásban mindenhol kicserélték az ablakokat!

-Fűtése távfűtés egyedi méréssel

-A lakás nagy részén az elektromos hálózat cserélve lett

-Konyhában beépített konyhabútorok vannak

-Vizesblokkok cseréje megtörtént

 

Közvetlen közelben park, boltok, játszóterek, óvodák iskolák!

Frissen felújítva! IV. kerületben, a Széchenyi téren, 3 szintes téglaház 2. emeletén elhelyezkedő, teljeskörűen felújított, 42nm, 1,5 szobás,erkélyes lakás eladó. Műanyag nyílászárói redőnyösek. Két külön nyíló szobája keleti tájolású, szép világos. Laminált parkettás szobák. A beltéri ajtók és a bejárati ajtó is cserélve lettek. A fűtés hőbefúvásos hűtő-fűtő berendezés. A fürdőben magas minőségűek a burkolatok és harmonikus színvilág jellemzi őket, amely összhangban van a lakás egyéb színeivel. A konyha egyedi és méretre készült fényes felületű, jól kihasználható tároló helyekkel. Új a tűzhely és az elektromos sütő is. A lakás üres, tehermentes és azonnal költözhető.

IV. Külső Szilágyi úton de nem  Külső Szilágyira néző lakást eladásra kínálok rendezett lépcsőházban!

67 nm-es, 2+1 szobás, napfényes, nyugati tájolású, ízlés szerint felújításra váró panel lakás!

A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető!

 

IV. Újpesten a Lőrinc utcában eladásra kínálok egy rendezett házban található, 46 nm-es, 1 szobás lakás de egy kis újra gondolással  amerikai konyhás  nappali és 1 szobássá alakítható!

Az elmúlt években  felújítás történt, fűtése cirkó.

IV. Rózsa utcában, rendezett, tiszta lépcsőházban eladásra kínálok egy 1. emeleti, 53nm-es, 1+2 szobás, erkélyes panel lakás!

A lakásban az  ablakok, bejárati ajtó, beltéri ajtók cseréje megtörtént!

A konyha kivételével minden helyiségben felújítás történt.

 

IV. Újpesten a Latabár Kálmán utcában eladásra kínálok egy felújított, panelprogramos házban található 2. emeleti, 52 nm-es, 1+2 szobás panel lakást!

A lakásban minden ablakot új műanyag, szúnyoghálóval és redőnyökkel felszereltre cserélték, a bejárati ajtó cseréje is megtörtént.

A költségek kedvezőek, egyedi fűtésmérők felszerelve.

IV. Nádor utcában eladásra kínálok egy rendezett házban található, földszinti,  54 nm-es, 1 szoba + alkóvos, teljesen felújított tégla lakás!

A lakás napfényes, erkélyes, azonnal költözhető!

 

 

IV. Újpesten a Tinódi utcában eladásra kínálok egy 24 nm-es, 1 szobás, udvari nézetű tégla építésű lakás!

IV. Újpesten a Baross utcában eladásra kínálok egy magasföldszinti 24nm-es, 1 szobás, nyugati tájolású, utcai nézetű jó állapotú tégla lakást!

IV. Újpesten a Deák Ferenc utcában eladásra kínálok egy rendezett lépcsőház 2. emeletén, 1+2 szobás, gyorsan költözhető panel lakást!