Részletes ingatlankereső

Egyre nagyobb a panellakások kereslete

Egyre nagyobb a panellakás-kereslet, mivel a vásárlók az ingatlanok drágulása miatt egyre inkább az olcsóbb lakásokat keresik a kínálatban - mondta Balogh László, az ingatlan.com piaci portál vezető gazdasági szakértője az M1 aktuális csatornán szerdán.

Bővebben...

2023-ig marad a kedvezményes lakásáfa az építési engedéllyel rendelkező ingatlanokra

A kormány javaslata alapján 2023. december 31-ig továbbra is a kedvezményes, 5 százalékos áfakulcs alkalmazható azon új lakóingatlanok értékesítésekor, amelyek 2018. november 1-én végleges építési engedéllyel rendelkeztek - jelentette be a pénzügyminiszter. 

Bővebben...

MNB-RICS-felmérés: a legtöbb kereskedelmi ingatlan-szegmensben nem változtak a tipikus bérleti díjak

A kereskedelmi ingatlan-szegmensek többségében jellemzően szinten maradtak a tipikus bérleti díjak az első fél évben, az iroda és ipar-logisztika szegmensekben mintegy 25 bázisponttal csökkent a tipikus hozamszint. A szakemberek a legtöbb szegmensben a befektetések iránti kereslet várható emelkedését jelezték 2018 második félévére a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) együttműködésében készült kérdőíves felmérésben, különösen a top iroda és ipari-logisztikai ingatlanok esetén. 

Bővebben...

Utolsó fázisba lépett a fővárosi Nordic Light irodakomplexum építése

Megkezdte a Skanska a Budapest 13. kerületében található Nordic Light irodakomplexum harmadik, befejező fázisának építését, amely mintegy 29 millió eurós befektetésből valósul meg. 

Bővebben...

Ingatlan Hírek