IV. Újpest-központ és Újpest-városkapu metrómegállótól 5 percre a Váci úti Tesco mögött található, színvonalasan kialakított, klimatizált, padlószőnyeggel illetve szalagfüggönnyel ellátott irodák, 24 órás portaszolgálat, belső őrzött parkolók, az utcafronti bejárat előtt ingyenes parkolási lehetőség, internet szolgáltatás, tárgyaló és konferencia terem, trezorbérlési lehetőség, büfé, étterem, teakonyha biztosítja a bérlők kényelmét.

 

 

 

A Nivelco TRADE CENTER 1993-ban létesült, amikor a rekonstrukció során a legújabb technológiával és adatátviteli eszközökkel felszerelt, egyedülálló munkakörülményeket biztosító irodaházzá alakult. A 3 iroda épület mintegy 10.000 négyzetméteren kínál színvonalasan berendezett irodákat, raktárakat illetve üzlethelyiségeket bérlőinek.

Az irodaház közlekedési szempontból kiemelkedő adottságokkal rendelkezik, mind a gépjármű-, mind a tömegközlekedés tekintetében. A főváros IV. kerületében "Újpest Városkapu" vagy "Újpest Városközpont" metró állomásától 5 percre, 120 busz, 30/A busz, illetve távolsági busz (végállomás Újpest-Városkapunál) található. Vonattal: Újpest megállóhely. 
A belvárostól 15 perc alatt könnyen elérhető bármely közlekedési eszközzel.

 

A Nivelco TRADE CENTER széles körű szolgáltatásainknak köszönhetően a budapesti irodapiac legnépszerűbb irodaházai közé tartozik. A bérlők elégedettsége kulcsfontosságú, ezért nagy hangsúlyt fektet a magas igényeket kiszolgáló és változatos szolgáltatások nyújtására.

A Nivelco TRADE CENTER bérlői változó igényeit folyamatosan szem előtt tartó vezetőségnek köszönhetően több ismert és elismert céget tudhat bérlői sorában.
A rugalmas térkialakításnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mind a kisebb, mind pedig a nagyobb cégek is otthonra találhatnak a magas színvonalú irodáiban.

 


 

Jelenleg bérelhető területek: 

Típus: Szint:  Alapterület: Bérleti díj: Üzemeltetési díj:
iroda 1. emelet 21 nm 6,5 - 8 EUR/nm/hó +ÁFA 4 EUR/nm/hó +ÁFA
iroda 2. emelet 21 + 35 + 42 + 105 nm 6,5 - 8 EUR/nm/hó +ÁFA 4 EUR/nm/hó +ÁFA
iroda 2. emelet 215 + 110 nm 6,5 - 8 EUR/nm/hó +ÁFA 4 EUR/nm/hó +ÁFA

 


 

Cím: Budapest, IV. kerület, Dugonics utca 11. 

 


 

További információkért hagyjon üzenetet!

Név:  

    

Telefon:

E-mail:  

Kérdésem: 

VAGY