Rólunk


Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk szolgáltatásunkat. 2006 óta végezzük ingatlanközvetítői tevékenységünket, amely az ingatlan piac két szegmensében, a lakó ingatlanok és az üzleti ingatlanok piacán jelenik meg.

Üzleti ingatlanok:

Kínálatunkban megtalálhatók az egy személyes “B” kategóriás irodáktól kezdve a több száz négyzetméteres “A” kategóriás irodákon át a kisebb – nagyobb raktárcsarnokok, üzlethelyiségek is. Elsősorban – de nem kizárólag – a budapesti területekre koncentrálunk, ezáltal irodát, raktárt kereső ügyfeleink száma is ebben a régióban a legmagasabb. Igyekszünk minden kereső ügyfélnek megtalálni a legoptimálisabb bérleményt, figyelembe véve a cég költségvetését, a lokációt illetve az általuk elvárt színvonalat. A tulajdonosokkal, üzemeltetőkkel a mindkét fél számára profitáló, eredményes munka kapcsolat kialakítása a cél.

Lakó ingatlanok:

Tapasztalatot szereztünk mind a franchise hálózatban (öt év az egyik legnagyobb magyarországi franchise rendszerben működő ingatlanközvetítő cégnél), mind az önálló működéssel kapcsolatban. Tevékenységünk elsősorban – de nem kizárólag – IV. kerületi (újpesti) lakások és házak eladására, bérbeadására korlátozódott, kiegészülve az ehhez kapcsolható további szolgáltatásokkal, pl. a hitelügyintézés, ügyvédi közreműködés, energetikai tanúsítvány készítése. Bátran kijelenthetjük, hogy az elmúlt másfél évtizedben az újpesti és környékbeli ingatlanok specialistáivá váltunk.

Amennyiben a fenti ingatlan típusokkal kapcsolatban lenne kérdése keressen meg minket!

Összehasonlítás